BILLA стартира нова инициатива съвместно със своя дългогодишен партньор – 

...
BILLA стартира нова инициатива съвместно със своя дългогодишен партньор – 
Коментари Харесай

BILLA стартира продажба на 4 артикула като част от партньорството си със Съюза на слепите

BILLA започва нова самодейност взаимно със своя дълготраен сътрудник –  Съюза на слепите в България. През сегашния месец август, в магазинната мрежа на комерсиалната верига, в продажба са 4 продукта – два типа капачки и два вида буркани, създадени в „ Успех Металкап ССБ “ – гр. Плевен. Персоналът на предприятието се състои от 39 чиновници, 11 от които са със зрителни и различен тип увреждания. Артикулите могат да бъдат закупени с физическа или цифрова карта за преданост – BILLA CARD. Инициативата ще бъде дейна до 31 август 2021 година в унисон с интервала, в който тече подготовката на домашни артикули за есенния и зимен сезон.  

„ Една от главните цели на партньорството със Съюза на слепите е да повишим степента на осведоменост на обществото за опциите на хората със зрителни увреждания, да премахнем стандартите по отношение на тях и да насърчим опциите за пълноценното им консолидиране в обществото. Вярваме, че общата ни работа спомагаме за възстановяване на изискванията за живот на хора с нарушено зрение, ето за какво това остава приоритет за нас, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България. 
 BILLA България събра и подари над 7.3 тона съществени храни за нуждаещи се, като част от акцията „ Купи и подари “ BILLA България събра и подари над 7.3 тона съществени храни за нуждаещи се, като част от акцията „ Купи и подари “
В рамките на второто тримесечие на 2021 година (април – юни 2021 г.), дарителската акция „ Купи и Дари “ оказа помощ на 760 уяз...

Производственото дружество „ Успех Металкап ССБ “ е водещ производител на капачки за буркани и бутилки в България, основано през 1964 година от Съюза на слепите в България. През последните години то създава към 60 млн. капачки „ туист оф “, които се осъществят на вътрешния пазар и се експортират в Румъния, Турция, Гърция, Сърбия, Италия, Испания, Чехия и Словакия.  

Успешното съдействие сред BILLA и Съюза на слепите в България датира от 2015 година През 2020 година комерсиалната верига подари 13 251 лева, с които сполучливо бяха закупени помощни механически средства за 135 незрящи хора в страната, а сумата е събрана с дейното присъединяване на пазаруващите в обектите на веригата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР